شبکه های اجتماعی و سلامت روان در دوران کرونا

" شبکه های اجتماعی و سلامت روان در دوران کرونا "، موضوع چهارمین کرسی آزاد اندیشی را در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به خود اختصاص داد

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۱۴۶۸۴ تیکر

چهارمین کرسی آزاد اندیشی بین رشته ای با موضوع شبکه های اجتماعی و سلامت روان در دوران کرونا در  ساعت 14:30 روز دوشنبه 13 دی ماه  1400 در سالن دکتر حسابی دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. این مراسم با پیشنهاد دکتر افسانه مظفری، مدیرگروه علوم ارتباطات و دانش شناسی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی مطرح و به صورت مشترک با گروه رفتار حرکتی و با مشارکت دکتر کیوان ملانوروزی، عضو هیئت علمی این گروه  انجام شد در این مراسم معاونان و مدیران امور فرهنگی- دانشجویی، پژوهشی و آموزشی دانشکده حضور داشتند.

بعد از قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر افسانه مظفری، کارشناس مجری این کرسی عنوان کرد که باید توجه داشت که در عصر حاضر ظهور و حضور فناوری های نوین و رسانه های جدید از جمله شبکه های اجتماعی، منجر به شکل گیری مفاهیم و رویکردهای تازه در تمام زوایای زندگی اجتماعی از جمله دسترسی سریع به اطلاعات در هر زمان و مکان، شده است. همه گیری پاندمی کرونا از دسامبر 2019 در جهان و وضعیت اضطراری که منجر به کاهش ارتباطات انسانی در این دوران شد، لزوم استفاده بیش از پیش از شبکه های اجتماعی را برای برقراری ارتباطات و انجام امور زندگی، کاملا مشخص کرد. شبکه های اجتماعی علاوه بر فوایدی که داشته و دارند دارای معایبی هم هستند. از جمله اینکه استفاده از این رسانه ها چه تاثیراتی را بر سلامت روان در جوامع داشته است.

این موضوع چهارمین کرسی، با استقبال دانشجویان گروه علوم ارتباطات اجتماعی این دانشکده روبرو شد. در این جلسه موافقان و منتقدان موضوع فوق در زمان های مشخصی که به آن ها اختصاص داده شد، نظرات خود را بازگو کردند.

در خاتمه دکتر افسانه مظفری و دکتر کیوان نوروزی ضمن قدردانی از حمایت ها ی ریاست و معاونت دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی از معاونت های  فرهنگی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه هم برای کمک به برگزاری این کرسی ها که باعث تولید اندیشه، آزادی بیان و مشارکت و تعامل علمی دانشجویان می شود، تشکر کردند.