نشست صمیمانه دکتر صباغ‌زاده با اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد

۱۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۴۶۵۴ تیکر

نشست صمیمانه دکتر جمشید صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات با رئیس و اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی این واحد و با همراهی دکتر سعید حسامی‌تکلو معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر محمدحسن بهزادی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

دکتر صباغ‌زاده در این نشست به راه‌اندازی دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در این واحد در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی دانشکده‌های موضوعی در واحد علوم و تحقیقات در دست پیگیری قرار گرفته که یکی از آن‌ها ایجاد دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی است.

وی ادامه داد: برخی از گرایش‌های خاص از دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی به دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی منتقل می‌شود. دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی متصل به آموزش و پرورش و مدارس سماء است و می‌تواند تحت نظارت خود، مهد کودک نیز تأسیس کند. این دانشکده همچنین می‌تواند مطالعات مربوط به حوزه مرتبط در علوم انسانی را با عمق بیشتری پیگیری کند.

دکتر صباغ‌زاده خاطر نشان کرد: دانشگاهی مستعد رشد و ارتقاء است که اساتید آن به طور منظم در دانشگاه حضور داشته باشند. واحد علوم و تحقیقات برای مدیران گروه خود اعتبار زیادی قائل بوده و بهترین عملکرد علمی و آموزشی، شایسته این مدیران است.

دکتر صباغ‌زاده راه‌اندازی نرم افزارهای آموزشیار و پژوهشیار در دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی قابل تحسین دانست و افزود: کتابخانه الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، توسط کتابخانه مرکزی واحد علوم و تحقیقات با همکاری واحد الکترونیکی و واحد اصفهان راه‌اندازی می‌شود تا از این طریق با کتابخانه‌های بزرگ کشور ارتباط داشته باشد.

دکتر فهیمه مخبر دزفولی رئیس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی این واحد دانشگاهی گفت: این دانشکده پرجمعیت‌ترین دانشکده واحد علوم و تحقیقات با بیش از 10 هزار دانشجو بوده که میزبان بیشترین دانشجوی خارجی است. همچنین افتخار تدریس بسیاری از چهره‌های ماندگار کشور در این دانشکده را داشته‌ایم.

وی از همکاری و همدلی استادان و اعضای هیأت علمی جهت رفع مسائل این دانشکده تقدیر کرد و ادامه داد: در بخش آموزش، پژوهش و فرهنگ، کرسی‌های نظریه پردازی، آزاد اندیشی و نشست‌های متعددی در این دانشکده  برگزار شد. همچنین کمیته‌ای در بخش علوم انسانی تشکیل خواهد شد تا سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در آن کمیته بررسی شود و این دانشکده در این طرح عظیم ملی مشارکت بیشتری داشته باشد.

بر اساس این گزارش، استادان دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی  به طرح مسائل، درخواست‌ها و پیشنهادات خود در این جلسه اقدام کردند. همچنین در این نشست از تعدادی از اعضای هیأت علمی این دانشکده با اهدا لوحی  تقدیر به‌عمل آمد.